اخبار

شرکت کشت و دامداری فکا سالانه 60 میلیون لیتر شیر تولید می کند

شرکت کشت و دامداری فکا جمشید جلیل نژاد در مورد جایگاه شرکت کشت و دامداری فکا در شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) گفت این شرکت بزرگ ترین بهره ور در زمینه دامداری در شستا است و 52 درصد محصولات دامپروری شستا توسط این شرکت تولید می شود و در حدود 60 میلیون لیتر شیر در سال تولید می کند. سالانه هزار راس دام در اختیار دامداری های تازه تاسیس می گذارد و سابقه صادرات دام به کشورهایی مانند ارمنستان و صادرات شیر خام به دوبی را دارد و برنامه صادرات جنین به کشورهای آسیای میانه را دنبال می کند.

 

تأمین ۲۴/ مدیرعامل شرکت کشت و دامداری فکا گفت عمده فعالیت شرکت شرکت کشت و دامداری فکا تولید شیر و فعالیت های جانبی مانند تولید جنین گوشت ودامهای مورد نیاز دامداری های تازه تاسیس است و در چهار سال گذشته تنها شرکتی است که در خاورمیانه تولید فراورده های ژنتیکی و جنینهای آزمایشگاهی می کند.
جمشید جلیل نژاد در اولین نمایشگاه تامین اجتماعی، سرمایه گذاری و توسعه پایدار به «تامین ۲۴« (tamin24.ir) گفت این شرکت حدود 40 سال است که فعالیت می کند و در دوران تحریم با محدودیت هایی از جمله گران شدن حمل و نقل و تامین موادی از خارج از کشور روبرو بوده است. تحریم های اقتصادی از سوی باعث افزایش قیمت تمام شده و از سوی دیگر کاهش قدرت خرید مردم و کم مصرفی شد اما بعد از توافق هسته ای این شرکت دو تفاهم نامه با کشورهای آمریکا و کانادا در زمینه علمی، انتقال دانش فنی و آموزش پرسنل داشته است.
جلیل نژاد با بیان اینکه مراوده های علمی با کشورهای دیگر از حدود دو ماه گذشته شکل گرفته است در مورد بهبود سرمایه گذاری شرکت های تحت مجموعه شستا که فکا نیز جزوی از آن ها است افزود در حوزه کاری این شرکت، توسعه فعالیت ها به شکل منطقی و معقول و سرمایه گذاری در مناطق پر آب و مناطقی که تاثیرات کمتر از وضعیتی اقلیمی دارند می تواند سودمند باشد.
ضمن اینکه سرمایه گذاری روی آموزش نیروهای جوان و توجه به ظرفیت های سازمان تامین اجتماعی و هم افزایی شرکت های آن می تواند در بهره وری این سرمایه گذاری ها موثر باشد.
مدیرعامل شرکت کشت و دامداری فکا کیفیت برگزاری اولین نمایشگاه تامین اجتماعی، سرمایه گذاری و توسعه پایدار را مناسب ارزیابی کرد و گفت اگر یک دبیرخانه دائمی برای چنین نمایشگاه هایی و همچنین رتبه بندی شرکت ها در نظر گرفته شود می توان استفاده بهینه تری از ظرفیت شرکت و کارایی این نوع نشستها کرد.
به گزارش «تامین ۲۴« (tamin24.ir) جمشید جلیل نژاد متذکر شد برنامه ریزی در این جهت می تواند به حل مشکلات مردم در زمینه سلامت و بهداشت و کم شدن هزینه های کمر شکن این حوزه برای آن ها منجر شود و قطعا می توان با تبلیغات موثر بهره مندی موثر تری داشت.
وی در مورد جایگاه شرکت کشت و دامداری فکا در شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) خاطر نشان کرد این شرکت بزرگ ترین بهره ور در زمینه دامداری شستا است و 52 درصد محصولات دامپروری شستا توسط این شرکت تولید می شود و در حدود 60 میلیون لیتر شیر در سال تولید می کند و سالانه هزار راس دام در اختیار دامداری های تازه تاسیس می گذارد. سابقه صادرات دام به کشورهایی مانند ارمنستان و صادرات شیر خام به دوبی را دارد و برنامه صادرات جنین به کشورهای آسیای میانه را دنبال می کند.
جلیل نژآد در مورد حجم نیروی انسانی این شرکت افزود در حدود 190 پرسنل به طور مستمر در این شرکت اشتغال به کار دارند و به ازای هر نفر یک تن تولید شیر را به خود اختصاص داده است و از این طریق سعی می کند تعهدات خود را از لحاظ قوانین کار و تامین اجتماعی انجام دهد.

آمار بازدیدکنندگان سایت

617521
امروز
دیروز
هفته جاری
بازدید کل
329
326
1078
617521

آی‌پی شما: 18.97.9.170
امروز: چهارشنبه، 24 بهمن 1403 - ساعت: 20:11:05

خبرنامه

captcha